OLOTINOX, fundada l’any 1966, celebra aquest any el seu 50è aniversari.

La innovació constant en els processos i comercialització de la industria alimentària han creat unes noves necessitats d’aquestes. Aquests canvis, i sempre al servei dels nostres clients, hem diversificat la nostra producció, sempre en el món de les eines de tall, amb una menció especial pel que fa a les ganivetes per envasat i embalatge.

Ganivetes per a termo-formadores y termo-segelladores, ganivetes circulars i tot tipus d’eines de tall són actualment peces bàsiques en la majoria de indústries agro-alimentàries, i de la mateixa manera que en les darreres cinc dècades, Olotinox està al seu servei. L’experiència i les inversions en Disseny i fabricació han convertit la nostra empresa en el millor assessor en qualsevol aspecte referent al tall.

El treball conjunt amb els nostres clientes ens ha demostrat que cada client té unes necessitats especifiques. La gran varietat de productes a tallar o processar (carn, embotits, verdures, peix…, però també plàstic, cartró o film) i les condicions del mateix fan imprescindible una resposta personalitzada.

La nostra experiència ens converteix en el vostre assessor qualificat. Junts estudiarem les vostres necessitats i assolirem el millor resultat.